tag:blogger.com,1999:blog-9218135605311956116.post6076695314204028020..comments2023-06-02T16:11:54.763+02:00Comments on I like konyha: Zöldborsó pesztóTitihttp://www.blogger.com/profile/01689361638193551126noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-9218135605311956116.post-60822494609082072612011-03-07T20:21:33.787+01:002011-03-07T20:21:33.787+01:00Vidám, tavaszi.Vidám, tavaszi.Katihttps://www.blogger.com/profile/08847263129184531346noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9218135605311956116.post-59583407828741556822011-03-07T18:43:28.925+01:002011-03-07T18:43:28.925+01:00Hát Mónika még én sem hallottam, de nem lett rossz...Hát Mónika még én sem hallottam, de nem lett rossz, viszont van még mit fejlődnie :) Edith, úgy gondolod, hogy a szárazborsót beáztatom éjszakára, másnap megfőzni és annak intenzívebb az íze? Lehet, meg az is lehet, hogy megvárom az otthoni termést és abból frissen készítek, de az még soká lesz. Szóval ha sikerül valamerre fejlesztenetek a borsó pesztót, szóljatok :)Titihttps://www.blogger.com/profile/01689361638193551126noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9218135605311956116.post-33789503120444131942011-03-07T17:13:02.063+01:002011-03-07T17:13:02.063+01:00Én meg egyszer reteklevélből próbáltam ki, de az n...Én meg egyszer reteklevélből próbáltam ki, de az nekem túl erőteljes ízű volt. Ez a borsós nagyon jól hangzik, de talán, ha szárazborsóból készülne, jobban érződne az íze.sedithhttps://www.blogger.com/profile/14172948031419198443noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9218135605311956116.post-44881061038380004242011-03-07T14:56:00.882+01:002011-03-07T14:56:00.882+01:00Ez nagyon jó ötlet! Még soha nem hallottam/ olvast...Ez nagyon jó ötlet! Még soha nem hallottam/ olvastam borsóból pesztót, de ki fogom próbálni. Nagyon szeretem a pesztót, eddig a hagyományos bazsalikomoson kívül csak petrezselyemből csináltam.Kreatív konyhahttps://www.blogger.com/profile/10254776216703891560noreply@blogger.com