2011. március 26., szombat

Egy jó szó :)

És egy kedves szívecske :) Ezt kaptam TücsökBogártól nagy meglepetésemre, nagyon jól esett :) A játékot Eszter találta ki, Az én szappanos világom blogírója, itt olvashattok többet róla.

Néha elgondolkodom, hogy miért is szeretek főzni és erről blogolni. A főzés többnyire olyan magányos dolog, egyedül teszek -veszek a konyhában, legfeljebb a rádió szól. (Néha együtt főzök édesanyámmal, párommal, ami ünnepszámba megy és nagyon élvezem! :) Aztán megterítek, megdicséri a párom, majd elfogy, elégedetten mosolyog, ha tele a bendője és jöhet minden elölről. A blogolás révén viszont valahogy megmarad, nem csak az emléke, hanem a fotó és recept is (igen, sokszor feledékeny vagyok, nem utolsó szempont :). Valamint nagyon-nagyon jólesik és melegséggel tölt el, amikor írtok, hogy tetszik, vagy kipróbálnátok ti is :) Mert azért sokszor pepecselős és sok munka van a főzésben, ezt a jó szót minden főzőcskéző ember megérdemli! Persze nem csak a főzésre vonatkozik a dolog, bármilyen kreativitást vagy kitartást igénylő tevékenységet végző embert megillet :) Akiknél jártam és hagytam egy-egy jó szót: 





6 megjegyzés:

  1. Kedves Titi! Nagyon kedves tőled ez az ajándék! És akkor kedves "első olvasóm":) hadd gyarapítsam én is a te szappanszíveidnek a számát:
    Ez a bejegyzés egy pontot ér Számodra az "Egy jó szó" játékban! :)"

    VálaszTörlés
  2. Szia! Köszönöm, hogy megemlékeztél a salátámról, megérdemled, hogy visszadobjak neked egy jó szót! Csak gyűjtsd a pontokat, ez megint egyet ér neked az "Egy jó szó" nevű játékban.
    Tudod:
    A játékot Eszter szervezi az "Én szappanos világom:" írója. Küldhetsz neki megint e-mailt, és kívánom minél több pontot szerezz, és nyerjél legalább 15 szappant.
    Puszi!
    Hörcsögtartótársad Mariann!

    VálaszTörlés
  3. Kedveskéim! Nem játszok a szappanokért, nem gyűjtögetem a pontokat, csak olyan aranyosnak találom az alapötletet. Épp tegnap kaptam édesanyámtól kecskeszappant, szóval meghagyom azoknak a lehetőséget, akiknek nincs :)
    Egyébként Mariann, most sajna nincs hörcsög a háznál, de remélem hamarosan lesz. A Noétól szeretnénk egyet örökbe fogadni.

    VálaszTörlés
  4. Kedves Titi, köszönöm, hogy mindig meglátogatsz, én is szeretek hozzád járni mert egyszerű és nagyszerű ételeket készítesz. Tőlem is jár neked Egy jó szó.

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szépen köszönöm, kellemes és szép hetet kívánok!

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szépen köszönöm, nagyon kedves vagy:-)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...